Het concept

Het Capisci concept wordt in het kort gekenmerkt door:

  1. Een geïntegreerd actief datawarehouse systeem, gebaseerd op een overkoepelend datamodel van de gehele organisatie.
  2. Intelligente koppelingen met branche pakketten van de bekende financiële, personele en leerling-administratieve systemen.
  3. Een interactief dynamische management informatie systeem, gebouwd rond een interactieve Planning & Control cyclus.

Het concept verbindt alle medewerkers in de organisatie die directe financiële verantwoordelijkheid dragen – of ondersteunen, zoals bijvoorbeeld directeur, projectleiders en controller in één samenhangend Planning & Control systeem, 100 % webbased. Dit creëert nieuwe mogelijkheden voor efficiënte sturing, control en transparantie.

Implementatie betekent ook het ontwikkelen van uw organisatie op dit punt. Capisci biedt hierbij ondersteuning door een team van ICT specialisten, financieel deskundigen op controller niveau en interim management. Samen met de specialisten in uw organisatie wordt dit in korte tijd gerealiseerd.

Omdat zowel projectleider als controller met Capisci werken, is veel aandacht besteed aan gebruikersvriendelijkheid. Een compliment wat we regelmatig terug krijgen is “eindelijk een systeem dat ook voor een non-financial als ik in één oogopslag duidelijk en transparant is: ik begrijp nu eindelijk ons eigen begrotingsproces”.

Meer weten hoe het concept Capisci in elkaar steekt? Zoom in op: