Finance in het Onderwijs

On oktober 12th, 2015, posted in: Nieuws by Maarten Vissers

Dit jaar trad Datapas op als een van de exposanten tijdens het jaarcongres Finance in het Onderwijs. Op 6 oktober jl. vond alweer de 5e editie van Finance in het Onderwijs plaats in Congrescentrum Figi, te Zeist. Al 5 jaar lang is dit hét jaarcongres voor financiële professionals werkzaam in het onderwijs, van primair onderwijs (PO) tot voortgezet onderwijs (VO) en van beroepsonderwijs (MBO) tot hoger beroepsonderwijs (HBO) en wetenschappelijk onderwijs (WO).

Deze 5e editie van Finance in het Onderwijs stond in het thema van: ‘ van budgetteren naar innoveren: de nieuwe rol van de financieel manager’. Inspirerende keynote sprekers, innovatieve exposanten en praktijkgerichte workshops volbrachten deze dag tot een succes.

Tijdens de pauzes van de sprekers en workshops bezochten de participanten de informatiemarkt om zich te informeren over de verschillende producten van de exposanten. Datapas gaf een uitgebreide demo van onder andere Capisci, Cockpit, Academia en Schoolloket. Tevens kregeen de participanten flyers mee met de speerpunten per product.

Comments are closed.