Datapas

Alles onder 1 dak!

Capisci begroting software

Begroten kan ook anders! Met Capisci heeft u grip op uw totale Planning & Control proces waardoor u adequaat kunt reageren op de veranderende omstandigheden. Scenario’s en rapportages binnen één geïntegreerde omgeving. Eenvoudig én overzichtelijk.

Cockpit monitoring

Online actief business intelligence systeem waarmee u de beschikking heeft over uitgebreide dashboards, diverse analyses, benchmarking over uw scholen en signaleringen d.m.v. onze stoplichtfunctie.

Skoogle is een krachtig datawarehouse systeem dat uitgebreide rapportages en dashboards mogelijk maakt. Vanuit het principe van de balanced scorecard brengt Skoogle samenhang in de verschillende domeinen van uw schoolbestuur.

Onderwijs en begroten

Schoolbesturen krijgen vandaag de dag veel te maken met veranderende wet- en regelgeving, tekorten in de formatie en bezuinigingen en worden geacht daarop steeds sneller en adequater te anticiperen. Het is slechts een kleine greep waarmee schoolbesturen iedere dag te maken krijgen.

Onze visie

Begroten in het onderwijs is een proces van iedereen en moet daardoor eenvoudig en toegankelijk zijn. Wij leggen met onze producten de juiste verbinding tussen mensen, processen en systemen waarin gegevens worden bewerkt en opgeslagen. Hierdoor wordt begroten een proces van iedereen en ben je beter in staat om je strategie te communiceren binnen de hele organisatie.

Onze speerpunten

Gebruiksvriendelijk

Veiligheid

100% Cloud

Verbinding

Integratie

Overzicht

Wat onze klanten zeggen

Zien wat onze oplossingen voor uw organisatie kunnen doen?

Onze partners

Veel van onze klanten maken gebruik van software om hun bedrijfsvoeringsprocessen te ondersteunen. Datapas koppelt met deze software om gegevens met deze systemen zoveel mogelijk te kunnen uitwisselen. Daarnaast maken veel van klanten nog gebruik van (financieel) dienstverleners ter ondersteuning van stafafdelingen. Door samen te werken met deze partijen is ons partnernetwerk ontstaan waarin we onze krachten bundelen met die van onze partners waardoor we nog betere producten en dienstverlening aan onze klanten kunnen leveren.

Het laatste nieuws

Nieuwe updates

Het is zover. Capisci 13 en Cockpit 4.0 gaan binnenkort live! Meer info over de nieuwe functionaliteiten volgt. Houdt hiervoor de nieuwsbrieven in de gaten.

Lees meer »

Schrijf je in voor de webinar!

Aankomende evenementen